Wat wij doen

Uw complete kaartverkoop in goede handen! JustTickets biedt de juiste middelen voor de verkoop van je evenement tickets

Enkele voordelen

  • Gratis gebruik van het verkoopplatform
  • Eenvoudige integratie van de ticketshop in je website en Facebook pagina
  • Mogelijkheid voor het gebruik van mobiele ticketkassa voor hardcopy tickets
  • Compleet inzicht in de verkoop, zowel online als offline (hardcopy) tickets
  • Gratis gebruik van gastenlijst functie
  • Snelle toegangscontrole door het gebruik van barcodescanners

E-Tickets

Online ticketverkoop vanuit je eigen evenementwebsite of Facebook pagina, dit kan eenvoudig met de JustTickets ticketoplossing. Vanuit de backoffice zijn je eigen evenementen eenvoudig aan te maken en te beheren. Hierbij bepaal je zelf de verkoopprijs, tickettypes en de kleurstelling van de webshop.

Offline verkoop

Naast de E-tickets blijft de 'offline' hardcopy ticket een aanzienlijk aandeel binnen de kaartverkoop houden. Om deze bezoekersgroep niet mis te lopen biedt JustTickets hiervoor de offline ticketkassa. Deze kassa drukt direct de gewenste kaarten voor de verkoop. Door de integratie met de backoffice zijn de verkoopaantallen direct inzichtelijk.

Compleet inzicht

Met uitgebreide verkoop rapportages wordt inzicht verschaft in de herkomst van de bezoekers, de verhouding man/vrouw, de gemiddelde leeftijd en uiteraard inzicht in de voorgang van de complete verkoop.

Handheld barcode scanner

Eenvoudige toegangscontrole zonder lange rijen met gebruik van onze handheld scanners. Alle E-tickets en hardcopy tickets zijn voorzien van een barcode. Deze wordt bij de ingang van het evenement gescand en minimaliseert het risico tot fraude. Registratie van het scanmoment, met hieraan gekoppeld de reserveringsgegevens, biedt waardevolle informatie over de bezoekersstromen gedurende het evenement.

Leave a Reply